Skibriller

Så simpelt som det ser ud til de uerfarne, skader på grund af den måde med skibriller, vi udfører sne ski og stave, til og fra skisportssteder, kan undgås, her er, hvordan man gør det.

Den første ting at vide er, at rejser med ski, støvler og stave ikke er en nem ting at udrette selv for den bedste skiløbere. Det i tankerne, vil vi holde sikkerheden og nem transport som vores mål sammen med at forsøge at ligne den ægte “ski pro”, som du er!

Skibriller finder du her: http://skibriller.org/

Forberedelsesfase:

– Placer dine ski med ski tips op og bunde, “base”, der er, overfor hinanden. Du kan få billige “Velcro ski strips”, (du skal 2) fra ski leje shop, og du vil placere dem på toppen og i bunden af ​​begge ski til at spænde dem sammen, skibindinger til ydersiden. Tag dine skistave på stropperne (“loops”, der går rundt dine håndled) og placér loop på hver respektive ski derefter binde dem sammen med et kort stykke snor omkring “taljen” eller midt på ski. Det følgende er meget vigtigt for rejser med bil eller fly. Du bliver nødt til at købe en “ski pose” af god kvalitet for at beskytte integriteten af ​​den bindende mekanisme. Du ønsker at undgå vejsnavs eller salt ind og påvirker de sikkerhedsmæssige funktioner i din bindinger. Det er altid en god ide at have ski shop justere og kontrollere dine bindinger før du begynder at stå på ski på den første dag i din skiferie. Ski tasker, sammen med at beskytte dit udstyr, vil også være et sted, som du kan sætte ekstra sokker, huer, handsker og andet ubrydelige elementer, som der er altid plads til at gøre det. Sidste ord af rådgivning lægge dine sokker, handsker og hue i en plasticpose, så de ikke bliver våde på vej til skiområdet!

– Boots gå ind i en støvle pose sammen med andre fornødenheder, tandpasta, barberskum, og skibriller (så de ikke får mast) … fordi du vil altid ønsker at tage din boot taske med dig på flyet. Hvis din ski taske og bagage går tabt, kan du altid leje ski, men dine egne støvler er svære at erstatte.

– Dine tøj og kit vil gå ind i en “back pack” størrelse og form er en personlig ting, men du har brug for et godt med dorsal støtte og lommer på siden. Dette efterlader hænderne fri, og du får brug for dem.

– Sørg for at alle poser og pakker har samme identifikationsmærke (ligesom et flag eller plaster eller endda en badge på din gamle skole), og alle dine kontaktoplysninger syet i materialet og i almindelig visning rundt om håndtagene eller afhente stropper!

I lufthavnen:

– Guldkorn er at få en caddie og hjul dine ting over til tælleren billet, tage en “stretch tie-down rem med kroge i begge ender” dette vil hjælpe med at holde tingene på plads på caddie og kommer i handy for en masse andre ting på en ski tur!

På skiområdet:

– Når du har taget alle dine ski gear ud af ski taske har det tjekket på den lokale ski shop og sørge for at samle den op om morgenen, hvis arbejdet skal gøres på ski. Glem ikke at tage dine støvler som ski teknikere ikke kan justere dine bindinger uden dem!

– Det sjove er i færd dine ski over skulderen på en måde, at din kæreste synes du er en rigtig “ski pro” …. og dine venner bliver intimideret af din dygtighed.

Regnskabsmæssig ski:

– Placer dine ski stående ski tips lige op, (velcrobånd stadig på), og efter at have kigget bag dig svinge haler af dine ski bag dig. Bring dine ski til en noget vandret stilling med “tå stykke” forreste del af din binding bag din skulder. Lad ski hvile på skulderen med haler i en vinkel, der tillader dem at være over dit hoved med tips pegede ned foran dig! Du vil bære din skistave sammen i den anden hånd. Sørg for, at hver gang du tænder rundt, være sikker på der er ingen bag, som kunne blive såret.

Nu hvor du ved hvordan man gør det, være meget forsigtig omkring andre, der måske ikke!

Copyright © 2009 Megève Mike – Alle rettigheder forbeholdes Worldwide.

Mike Beaudet en Colorado indfødte, bor nu i Frankrig med sin kone og to drenge. Også kendt som “Megeve Mike” han er grundlægger / direktør for Ski Pros Megève, en privat skiskole Uafhængige amerikansk-fransk-britiske Snowsports instruktører. Megève ligger i franske alper, ved foden af ​​Mt. Blanc, en 1 times kørsel fra Geneve International Airport. Dag ski ture, private og mindre gruppe ski-undervisning for skientusiaster på alle niveauer og aldre er tilgængelige i de franske alper, italienske alper og Europa.