En god historie

Jeg kender en ret god historie om en af mine  gode venner som er en meget store mand på weight gainer, klik her, men lad os starte fra begyndelsen af hans  liv. Han var altid en meget lille fyr, og havde altid været det. Han  blev aldrig mobbet, men som vi fleste nok ved, er der en periode hvor  selv nogle af de populære for et par slag i skolen, om det er af nogle  af de lidt ældre, eller om det er nogle på samme alder der måske  er kommet lidt før i vokse alderen. Ikke desto mindre var min gode  ven en af de drenge, og jeg prøvede tit at beskytte ham, men heller  ikke jeg var alt for stor, og det ente derfor med at jeg til sidst selv  var nødt til at stikke af. Der skete dog så det at lige pludseligt  så skød min gode ven i vejret og også til begge sider. Hans skuldre  blev enorme og han blev over to meter høj. Man kan roligt sige at han  er den største mand jeg nogensinde har set, og ikke nok med det så  begyndte han også at styrketræne og samtidig med det tog han også  weight gainer. Der er ingen tvivl om at han ganske enkelt var en kæmpe  og han forstod virkeligt at gøre brug af det. For på grund af hans  tidligere år som knapt så stor var han blevet ret glad for at slås,  og der var ganske enkelt ikke en eneste person der kunne hamle op med  ham, og det vidste han udmærket godt, og han tog meget fordel af det,  og det endte med at han havde alle de store drenge var de store klasser  en tur med på toilettet, og hvis du ikke sagde undskyld og slikkede  toiletbrættet, selvfølgelig foran mig som stod og optog det på film,  så ville min ven ganske enkelt venne vrangen ud på dig, og det var  derfor kun den første der nægtede, og siden hen gik de andre drenge  meget nemt med ned på toilettet, hvor de blev lært aldrig at udnytte  at de var den største, for det ville helt sikkert give bagslag, hvis  typen senere fandt ud af at der var noget der hed weight gainer.