Jeg har et iPhone cover som er super kool

Det er altid sjovt at have et eller andet, som man selv synes er cool, og som af de fleste andre bliver betragtet som super cool. Så er selvtilliden lige i top, når samtalen falder på dette item, eller når en af de andres blikke bare falder på det, hvor du lige kan se i ansigtsudtrykket, at der bliver tænkt anerkendende tanker om, at du har dette item. Sådan har jeg det med et rigtig cool iPhone 4 cover, som jeg har. Det er meget fedt, hvis du spørger mig selv, og udover dette, er der også en tendens til, at mange af de folk jeg omgiver mig med synes at lige netop dette iPhone 4 cover, er et super fedt et af slagsen. Det er i hvert fald den fornemmelse jeg får, og det er de ord, jeg hører. Det er ikke så få mennesker, der indtil videre har komplimenteret mig for mit valg af iPhone 4 cover. De siger, at jeg har gjort mig et modigt valg, men at jeg kan bære det.

Hvorfor jeg kan bære mit iPhone 4 cover

Jeg kan bære mit iPhone 4 cover, det kan jeg selv mærke, og det er noget jeg har fået af vide. Selvom jeg går i tøj som er både pænt og stilet, så har jeg en tendens til ind imellem gerne at ville blande mine klassiske outfits med et eller andet, som er lidt kantet. Og hvorfor vil jeg så det? Jo, det vil jeg vel for at være unik. Det er aldrig rart at følge i andre menneskers fodspor. Sådan har jeg det i hvert fald, og med et iPhone 4 cover, som får mig til at skille mig ud fra mængden er det super nemt at skille sig ud på en måde, som alle synes er cool.