Lynhurtig opbevaring

Jeg stod forleden og blev opsagt af min lejlighed, og jeg havde derfor brug for noget lynhurtig opbevaring. Det er en længere historie, om hvorfor jeg skulle bruge opbevaring, med meget kort varsel. Det hele startede med at jeg altid har været lidt af en vild type, og som en vild type har jeg derfor også altid holdt nogle vilde fester.

Det gjorde jeg også i min nye lejlighed, og jeg havde efterhånden holdt nogle ret vilde fester igennem cirka to uger. Det hele endte med at jeg en aften fik en advarsel fra pedellen om at jeg skulle tage at få styr på mine gæster, fordi at de ganske enkelt ødelagde min opgang. Jeg prøvede lynhurtigt at få styr over mine gæster, men ikke nok med at mine gæster var tæske fulde, så var jeg nok selv den fuldeste. Det endte derfor med at jeg ikke gad at bruge min tid på det, og jeg gik derfor tilbage til festen, og ville lade de andre tage sig af det. Det gik sådan igennem et par weekender, og dum som jeg var, så følte jeg ikke at jeg var i fare for at blive smidt ud. Det var sådan set selvom jeg havde holdt en del store fester, hvilket også havde resulteret i at jeg på daværende tidspunkt, allerede havde modtaget tre advarsler. Der var altså virkeligt ingen tvivl om, at jeg nu vidste, eller nok nærmere burde have vist, at jeg skulle til at passe på. Dette gik dog ikke op for mig, og det var derfor at jeg nu pludseligt, stod og manglede noget hurtig opbevaring. Det var nemlig sådan at jeg valgte at holde en stor fest en torsdag aften, og fredag morgen, kom bestyrelsen forbi, og sagde at jeg inden mandag skulle være væk. Jeg var selvfølgelig ikke tilfreds, men efterhånden som de argumenterede for deres beslutning, kunne jeg godt se hvad problemet var, og endnu mere at der ikke var noget at gøre. Det endte derfor med at jeg virkeligt havde brug for noget opbevaring.