Water Speakers er navnet på en højtaler

Water speakers er navnet på en højtaler. En højtaler der er noget ud over det sædvanlige. En højtaler der har nogle helt anderledes og markante særtræk, der gør den til en særlig højtaler. Mange mennesker ønsker at skille sig ud, og klæder sig moderigtigt og køber dyrt tøj. Der bliver købt dyre møbler, dyre ting til hjemmet, og en dyr og smart bil. Vi ønsker at tilhøre mængden, og samtidig skille os en smule ud. Kun de færreste tør skille sig ud, selvom mange mennesker måske ønsker det. Sådan er det også for højtaleren. Water Speakers er designet så den skiller sig ud. Den tør skille sig ud, den tør være anderledes. Derfor er den blevet så populær. Hvori består så det anderledes? Højtaleren har indbygget vandshow. Det er i sig selv temmelig anderledes i forhold til den kedelige sorte højtaler, der står ovre i hjørnet i de fleste danske hjem. Derudover har højtaleren indbygget dioder, der lyser på vandet. Det er også temmelig anderledes. De fleste højtalere har ikke noget lys tilknyttet. Men lyset skinner på vandet, og vandet hopper i takt med musikken. Det er markant anderledes end alle andre højtalere på markedet.

Derfor har man lyst til at tage højtaleren med til stranden, når solnedgangen er smuk om sommeren. Derfor har man lyst til at tage Water Speakers med ud på båden, når man sejler sig en tur. Derfor har man lyst til at sætte højtaleren på bordet når man holder en havefest. Derfor har man lyst til at give højtaleren til sine børn, når de skal have noget ordentligt musik til værelset. Water speakers er en fantastisk højtaler, der er kommet til det danske marked for at blive. Konkurrenterne ryster i bukserne, for de kan også godt se at den har nogle åbenlyse egenskaber.

Læs meget mere herinde.