Sikkert iPhone 4 tilbehør

Hvis du spørger mig om en ting, så skal jeg nok svare ærligt. Det er i hvert fald, hvis du spørger mig omkring noget som jeg rent faktisk ved noget om. Du kan f.eks. spørger mig omkring hvordan det kommer til at foregå med iphone 4 tilbehør. Det jeg tænker du kan spørge mig om, er altså om hvordan det kommer til at foregå med så mange ting, som der lige nu er en masse brug for, men som der i fremtiden bare kommer til at være skrald. Det kan jeg nemlig godt svare på, og jeg er slet ikke i tvivl om, at når alt kommer til alt, så vil det stort set ende med, at der kommer til at ske et eller andet. Det er dog sådan, at jeg er meget modstander af, at sådanne ting skal blive til skrald, og jeg syntes virkeligt at det er forrykt, at miljøet kommer til at tage så meget skade, udelukkende fordi, at der skal ske et eller andet med det i fremtiden. Det jeg er bekymret over, er altså at ting som iphone 4 tilbehør, som snart vil være ubrugeligt, ganske enkelt kommer til at skade vores planet over lang tid. Det vil selvfølgelig ikke kun være iphone 4 tilbehør, men en blanding af alle de ting, som vi rent faktisk ikke står og mangler. Det er altså en kæmpe skam, og jeg forstår faktisk slet ikke lige hvordan vi overhovedet kan tillade det. Det er utroligt at i et samfund, hvor vi er så oplyste, at vi så alligevel altid ender med at vende den anden kind til, og finder os i, at ting som iphone 4 tilbehør(http://iphonebasen.dk/iphone_4) skal skade vores miljø. Det er altså virkeligt træls, og jeg kan som sagt slet ikke lige forstå, hvordan kloge mennesker, gang på gang kan blive ved med at gøre og lave den samme fejl.