Den sidste parfume

Vi kender vist alle sammen det, at tømme sin parfume, og så står man der uden at have en chance for at købe en ny. Det er træls, og jeg er ret så sikker på, at det stort set er sket for os alle sammen. Der er jo ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så syntes jeg virkeligt ikke at det giver ret god mening, og jeg forstår virkeligt slet ikke lige hvordan det overhovedet kan lade sig gøre, at man ikke rigtigt forstår sig på så mange ting. Det er dog sådan, at selv de bedste laver fejl, og eftersom at det her er en meget hyppig fejl, så er det meget svært at undgå at lave denne fejl. Jeg er altså ikke et sekund i tvivl om, at alle der har brugt parfume gennem flere år, stort set alle sammen har lavet denne fejl. Det er altså meget normalt at løbe tør for parfume. Hvad der skiller folk, er så hvordan de får fat i noget nyt parfume, og vigtigst af alt, hvordan og hvorledes de får fat i dette parfume. Der er jo ingen tvivl om, at for langt de fleste der bruge parfume, er klar over hvor de henter noget nyt. Det er bare ikke lige altid, at en person har råd til nyt parfume. Derudover er der også en masse som er så dovne at der godt kan gå lang tid imellem de gange hvor de altså ender med at hente deres parfume. Det er altså ret sjovt, og jeg er sådan set helt sikker på, at når det først er gået op for folk, hvordan man lige kan finde ud af, hvad der rent faktisk skal til så er jeg godt med på, hvad der rent faktisk ender med at ske.