Brug for lagerhotel

Hvis du kender nogle derude, som godt kunne have brug for et lagerhotel, så kan jeg godt sige dig, at jeg virkeligt kan hjælpe dem. Det er nemlig sådan, at min fætter sælger sit lagerhotel, og derfor kan du altså nu få fat i et. Det er ret billigt, og grunden til at min fætter sælger sit lagerhotel, er mange men gode.

Det er også helt sikkert, at grunden til salget af dette lagerhotel, ikke har noget som helst med andet at gøre, end at det virkeligt er vigtigt for dig, at kunne forstå, at det virkeligt ikke er altid at man kan gøre sådanne ting. Det er dog sådan, at når det først er gået op for dig, at det så også altid vil ende med at betyde et eller andet .Der er dog virkeligt ingen tvivl om, at når du først kender til dette lagerhotel, at det så også kommer til at betyde et eller andet. Det er dog sådan, at hvis du virkeligt kender en interesseret køber, så vil både min fætter og jeg været meget glade. Det er faktisk lige ved at vi også vil være taknemmelige.

Det tror jeg faktisk at vi vil, og det er altså også derfor, at jeg håber at du kender en. Jeg skal ikke kunne sige, om vi også kan betale dig lidt for hjælpen med salget af dette lagerhotel. Du kan dog være sikker på et par gode flasker rødvin, og så er jeg sikker på, at vi nok skal finde ud af resten derefter. Det er jo så sikkert, som noget overhovedet kan være. Så hvis du kender en køber til min fætters lagerhotel så er det altså i alles interesse at du siger det til os. Så det er altså nu eller aldrig, hvis du står og kender en køber til et lagerhotel.