iPhone i gave

Det er blevet mere og mere moderne, at give en iPhone i gave, og det er sådan set både i fødselsdagsgave og i julegave, se link. Ens ved begge udmærkelser, forholder det sig sådan, at det gælder om, at få fat i den billigste og nyeste iPhone på samme tid. Det er helt sikkert også derfor, at det altid er en kamp at finde dette. Det er altid nemt at finde ud af, hvilken iPhone der er den nyeste. Det er ikke raketvidenskab, og lige nu er det den nye iPhone 5C der er den nyeste, og iPhone 4 der er hvad man betegner som den ældste der bliver solgt som ny. Derfor er det også den der er billigst. Når det er sagt, så har unge mennesker i dag ikke lyst til at have hvad de betegner som den ældste model. Derfor er det typisk ikke en god gave at give en iPhone 4S eller derunder.

iPhone 5S eller iPhone 5C?

De vil gerne have en iPhone 5S eller derover hvad vil sige en iPhone 5C. Det er nogle dyre mobiler, og der er ingen tvivl om, at det derfra også gælder om, at finde den billigste forhandler. Derfor forholder det sig også sådan, at det er nemt, at finde ud af, hvilken iPhone der er den nyeste, men det er svært at finde den billigste. Man er typisk nødt til at gå på kompromis med sit barns eller samlevers ønske, eller også at finde en billig hjemmeside. Jeg vil anbefale en billig side, da det typisk er i gavens interesse, selvom man jo siger, at det er tanken der tæller. Jeg ved dog, at det er bedre at give den nyeste iPhone, i stedet for at give den næst nyeste. Det er en verden til forskel, og jeg håber bare, at det snart er gået op for folk.