Vinterjakker står der meget om i selvhjælpsbøger

For nylig var jeg kører ned ad vejen og følte denne sjove følelse i min mave. For første gang i lang tid, var denne følelse ikke er relateret til uforklarlig angst, men snarere var en virkelig stor følelse. Det startede på bunden af ​​min ryg, rullede rundt på min mave, flyttet op min ryg og ind i mine skuldre, resulterede derefter i en meget stort smil. Nu har jeg haft vinterjakker i min mave før, når noget godt allerede skete, men denne følelse var “kæmpe”. Jeg kalder denne følelse “Electric Butterflies” og nu ønsker så dele med dig, hvordan du bruger spændingen ved muligheden for at ændre dit liv for evigt.

Mange selvhjælpsbøger beskriver ordet “Vibration” til at betyde veltilpas inde og ude. Selvom ordet har været på misforståede tider, hvad det betyder, er følelsen af ​​undren. Den følelse af ren, uskyldig og naturlig spænding føltes som et lille barn. Kan du huske det? Når du føler dig godt og vinterjakker som de siger, forårsager snurren i din mave, er du vibrerer på en højere frekvens. Jeg husker, da jeg først følte strømmen til en “Electric Butterfly”, en frekvens så højt jeg næsten kiggede rundt for at se, om Gud var ved siden af ​​mig, eller måske en engel. Det føltes fantastisk.

Fire uger siden den 14. december, blev min far kvæstet i en bilulykke. Jeg var på loppemarked med Joshua, min mellemste søn, da jeg fik opkaldet, at min far var i ICU. I det øjeblik liv ændret for mig. Jeg havde virkelig taget for givet, at min far var altid blot et par øjeblikke væk fra mig. Denne indkaldelse forårsagede min krop til at synke ned i en meget lav vibration af frygt, sorg, depression og endda vrede. Vrede på mig selv, så vrede ved førerens forårsager ulykken, bare vrede. Vrede er en meget lav følelse, føler forfærdeligt. Der er ingen gode vinterjakker overhovedet når vi er på et sted med lav energi.

I løbet af denne tragedie blev jeg konfronteret med mange familie problemer, der krævede mig til at tænke og handle. I fortiden mine tanker og handlinger ville have været drevet af negative følelser og ville have resulteret i negative resultater. Denne gang jeg gjorde tingene anderledes. Jeg begyndte at se de velsignelser i denne ulykke én ad gangen. Jeg begyndte at mærke, at min familie var ved at samle fra hele landet. Folk jeg ikke havde set i flere år var nu vist til mig. Fordi jeg taget beslutningen om at vende denne tragedie ind i en familie triumf, vinterjakker parade begyndte.

Ting begyndte at forbedre den ene efter den anden. Min far hurtigt genvundet fra en ulykke, der teoretisk skulle have taget ham fra os, min yngste søster begyndte at komme fra en dårlig narkotikaproblem, og glade kunder, der betaler begyndte at dukke for mig at kontakte. Kørsel hjem fra hospitalet i sidste uge, det skete. Jeg følte den fantastiske følelse af “Electric Butterflies” og udsigten til succes i alt, hvad jeg gør i livet. Følelsen overtog min krop og bogstaveligt talt gjort håret på mit hoved står til opmærksomhed.

“Electric Butterflies” – Det øjeblik, hvor du bare vide.

I denne artikel vil jeg tale kort om betydningen af ​​energi vibrationer, og hvordan du kan gå fra tragedie til spænding. Det er min bøn, at hvis du læser denne artikel, og du har aldrig følt en “Electric Butterfly”, som du vil starte med at være ekstremt taknemmelig for alt i dit liv, og tænke over “rigtige tænkning” og “rigtige handlinger”, når de står med en ubehagelig situation, der synes at teste din sjæl.

Når du begynder at føle snurren i din rygsøjle, smiler og gør det muligt at fuldføre dig. Det at være i en høj energi vibrationer og det er på dette punkt, når du kan manifestere dit hjerte begærer.